Eläinaiheiset pelit

Videopelit ovat erittäin suosittu online-pelisivustojen pelityyppi ja niitä pelaavat hyvin erilaiset palaajat. Nekin, joita varsinaiset rahapelit eivät kiinnosta, innostuvat yleensä jostakin videopelistä. Etenkin eläinaiheiset pelit ovat sellaisia, joihin mieltyvät myös ne, joita pelaaminen muuten ei erityisemmin innosta ja tytöt ovatkin eläinpelien suurkuluttajia.

Erilaiset hevos-, kissa- ja koira pelit tuntuvat miellyttävät kaiken ikäisiä tyttöjä ja myös useita poikia. Vanhemmat taas tukevat mielellään eläinaiheisten pelien pelaamista, sillä niissä ei yleensä ole väkivaltaa tai aggressiivisuutta ja niiden visuaalinen ilme ja äänimaailma ovat usein muita video- tai tietokonepelejä rauhallisempia. Tällaisista peleistä hyvänä esimerkkinä käyvät sivuston Girls Go Games eläinaiheiset pelit.

Aikuiselle eläinaiheisten pelien ystävälle vaihtoehtoja löytyy vielä paljon enemmän kuin lapsille, joilla ei ole pääsyä maksullisille online-pelisivustoille. Esimerkiksi Betsson tarjoaa useita erilaisia videokolikkopelejä, joissa kuvitusaiheena ovat eläimet. Tällaisia ovat esimerkiksi Owls Eyes, jossa hedelmäpelityyppisessä pelissä rullissa on pelikorttien tunnukset ja eläinfiguureja, taustakuvituksena pöllö ja ääninä öisen metsän linnunlaulua, ja Go Bananas, jossa taustaääninä on viidakkorummuilla ja eläinten äänillä terästettyä musiikkia ja taustakuvana vehmas viidakkonäkymä, mutta itse pelissä eläimiä ei näy, vaan hedelmäpelin tapaan kuvat ovat hyvin hedelmäisiä. Wonky Wabbits taas on peli, jossa humoristiset eläinhahmot koristavat taustaa ja rullien kuva-aiheina ovat jäniksen herkkuruoat. Lisäksi pelialueen poikki lentelevät pikku linnut ja pelin äänimaailmassa on kuulla lintujen ääniä.

Yhtenä suosittujen eläinaiheisten pelien tuottajana mainitsemme vielä sivuston Orisinal, jonka The Way Home-peli on aikuisestakin esteettisesti miellyttävä niin äänimaailmansa kuin piirrostensakin puolesta. Pelissä liikutetaan hiirellä oravaa, joka hyppää rakennuksesta toiseen keräten herkkupaloja, ja se on sekä rentouttava että ainakin jonkin aikaa riittävän haastava myös kokeneelle pelaajalle. Samalta sivustolta löytyy niin lintu-, koiranpentu-, kirahvi- kuin pikku lohikäärmeaiheisia pelejä, jotka kaikki ovat miellyttävästi vesivärein piirrettyjä ja äänimaailmaltaan rentouttavia. Erityisen suloinen kokonaisuus on Winter Bells-niminen peli, jossa pieni valkoinen kani loikkii kellolta toiselle pimeällä talvitaivaalla. Erityisen hauska taas on peli, jossa pikku poika pyydystää rannalla taskurapuja.

Comments Off on Eläinaiheiset pelit

Filed under Uutiset