Kaikkea netistä koiranystäville

Netistä on tullut suoranainen koiranystävän taivas. Tässä muutamia esimerkkiä tarvikkeista ja palveluista koiralle, joita ei olisi ehkä keksinyt ajatellakaan.

dog tracker_443010250

Dognition tarjoaa mahdollisuuden tutustua koiran elämään ja vähentää koiran inhimillistämistä. Se tarjoaa pelejä, jotka auttavat ymmärtämään miten koira näkee maailman. Peli tukee ymmärrystä koiran empatiasta, kommunikaatiosta, muistista ja järkeilystä.

The Tagg Tracker-vempain kertoo, kuinka paljon koira on liikkunut päivässä. The Tagg Trackeriin liitetyn GPS:n avulla omistaja pääsee seuraamaan tarkasti missä koira on liikkunut. Veimpaimen avulla pystyy erinomaisesti seuraamaan koiran aktiivisuustasoa sekä pitämään huolen, että se saa tarpeeksi päivittäistä liikuntaa. Tämä onkin mielenkiintoinen laite, ja sen voi antaa vaikkapa syntymäpäivälahjaksi naapurin Mustille.

Matkusteleville koirille on olemassa hienoja sovelluksia älypuhelimiin. Ollessa uudessa kaupungissa tai maassa koiran kanssa, voi sovelluksesta katsoa lähimmän koirapuiston. Se saattaa olla hyödyllinen jopa innokkaille metsäpolkujen kulkijoille, sillä kaikissa suurkaupungeissa ei ole Suomen ihania metsiä lähistöllä.

Kuumuudesta kärsivälle koiralle hyvä ratkaisu saattaa olla Chillr – viileänä pysyvä matto. Sen voi asettaa mihin tahansa sopivaan paikkaan, jossa koira viihtyy mutta jossa se saattaa olla kuumissaan. Chillr lupaa, ettei se kuivu tai vuoda tai vaadi sähköä. Tuote soveltuu sekä eläimille että ihmisille. Koiranomistajien tulee kuitenkin huomioida, ettei koiraa saa jättää yksin suljettuihin tiloihin kesäkuumalla, kuten autoon, vaikka käytössä olisikin viilentäviä esineitä.

Comments Off on Kaikkea netistä koiranystäville

Filed under Uutiset