Koira-aiheisia pelejä netissä

Koirat ovat ihania, suloisia, hauskoja, reiluja ja noh, niitähän voisi kuvailla vaikka millaisilla adjektiiveilla. Ja totta kai ne ansaitsevat myös rapsutusten ja leikin lisäksi muutakin huomiota. Kiitettävässä määrin niistä on tehty elokuvia, eikä ole harvinaista sekään että niihin pääsee tutustumaan myös pelien maailmassa.

Pelejäkin on monenlaisia. On pikaisia flash-pelejä tai oikeasti niitäkin, joissa voi saada hyvän mielen lisäksi jotain muutakin palkintoa. Kuten esimerkiksi CasinoEuron Diamond dogsista. Jos olet ikinä nähnyt edes vilaukselta Hollywood-koiraa, niin nämä ovat juuri niitä hemmoteltuja puudeleita bling bling-kaulapannoissaan, ettei niistä voi olla tykkäämättä. Eli juuri sopiva peli kaiken kauniin ja karvaisen ystävälle. Diamond Dogia on viihdyttävä pelata. Tarjolla on sen bling blingin lisäksi kolminkertaisia voittoja ja hulppeita bonuskierroksia. Ja voit panostaa peliin juuri niin paljon kuin sielu sietää, halusit sitten pelata isolla panoksella tai sitten hieman pienemmällä. Kun olet valmis, laita kiekot pyörimään ja sitten vain odottelet. Bonusominaisuuksiin kuuluvat ilmaiset pyöräytykset sekä muut ja ilkeän näköisellä Pitbullilla ja symppiksellä Chihulla on myös omaa tarjottavaa peliin. Niin ja välillä voi sitten leikkiä paparazzia kun pelilinjoilta löytyy sitä osoittava kolmen bonuspaparazzin symboli.

Mutta jos kuitenkin mieluummin haluat pelata toisenlaista koirapeliä, niin sekin käy vallan mainiosti. Petgames sivustolta löytyy vaikka kuinka monta koira-aiheista flash-peliä joiden parissa varmaan saa ajan kulumaan. Siellä on tarjolla koiraa joka luulee olevansa Batman, sieltä löytyy koirien kauneushoitolaa eli Pet Grooming salon sekä myöskin eksyneitä koiranpentuja, jotka haluavat takaisin kotiin. Niinpä niin, ainoana ongelmana vain on, että vaihtoehtoja on niin paljon, ettei tiedä minkä valita.

Vai oletko kenties pohtinut sitä, millaista olisi olla koirana? Tätä voisi kokeilla Feral Heartin parissa, joka on eräänlainen massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli. Yleensähän ne sijoittuvat jonnekin fantasiamaailmaan, mutta tässä pelissä pääosassa ovatkin katukissat tai – koirat. Elämä kadulla voi olla vaarallista ja tässä pelissä pääset sinuiksi sen kanssa, kuinka vaarallista se oikein onkaan. Ihmisiin ei sovi luottaa, vai sopiiko? Sen voi ottaa itse selvää Feral Heartin parissa. Ehkä se saa sinutkin pelastamaan jonkun onnettoman rescue koiran hengen sen sijaan, että ostaisitkin jonkun kalliin rotukoiran.

Comments Off on Koira-aiheisia pelejä netissä

Filed under Uutiset